Muesli repen met Pompoen en Appel

Maak een overheerlijk dessert of snack traktatie met Nature Valley, pompoenpuree en heerlijk roomkaas.

Small black spatula
10 Minutes Prep
Small black clock face
10 Minutes Total
A small knife and fork set
1 Serving

Ingredient List

  • Small check mark in a circle icon 200 g volle roomkaas
  • Small check mark in a circle icon 4 eetlepels pompoenpuree uit blik
  • Small check mark in a circle icon 2 Nature Valley Crunchy Haver & Honing Muesli repen
  • Small check mark in a circle icon 1/2 fijngehakte rode appel
  • Small check mark in a circle icon 1/2 theelepel Ahornsiroop
  • Small check mark in a circle icon Mespuntje kaneelpoeder

Preparation

  1. Klop de roomkaas en pompoenpuree samen in een kleine kom tot een gladde massa.
  2. Besmeer de mueslireep met 2 theelepels kaas/pompoenmengsel. Garneer met blokjes appel, druppels ahornsiroop en gemalen kaneel.
  3. Het overgebleven kaas/pompoenmengsel kun je in een afgedekte schaal bewaren tot de volgende. Tip: in een luchtdichte verpakking kun je het 2-3 dagen bewaren.
  4. Voor een meer nootachtige variant kun je pompoenpuree ook vervangen door zachte pindakaas.